آلو بخارا یا آلو بخارا بدون پوست در تابستان برای فرار از گرمای طاقت فرسا وارد عرصه می شود.
این میوه هسته دار آبدار سرشار از مربا با خواص تقویت کننده سلامت و پیشگیری از بیماری، و همچنین طعم ملایم متعادل و شیرین است.
آلو بخارا که به آلو نیز معروف است دارای رنگهای بنفش، قرمز، نارنجی و زرد است، این یکی از اعضای شناخته شده خانواده زردآلو و هلو است که دارای مزایای فراوان و پرتویی از تنوع رنگارنگ و متنوع آن است.
وقتی آلو بخارا یا آلو خشک می شود به آلو تبدیل می شود که به اندازه آلو مغذی است اما کالری و قند بیشتری دارد و باید در مصرف متعادل باشد.
برخی از مزایای سلامتی ذکر شده آلو بخارا (میوه آلو) عبارتند از:
1) آلو بخارا ممکن است سلامت قلب را بهبود بخشد: به عنوان مثال، فلاونوئیدها و اسید فنولیک به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی عمل می کنند و التهاب را کاهش می دهند که به بیماری قلبی کمک می کند.
آلوهای تیره سرشار از آنتوسیانین هستند، آنتی اکسیدانی که از آسیب سلولی از طریق فعالیت های ضد التهابی جلوگیری می کند و اکسیداسیون کلسترول را تنظیم می کند.
لوتئین و کریپتوکسانتین دو ماده شیمیایی پلی فنولی هستند که در آنها یافت می شوند که به کاهش استرس اکسیداتیو روی سلول ها و در نتیجه بروز حوادث قلبی عروقی کمک می کنند.
2) آلو بخارا به هضم غذا کمک می کند: آلو بخارا سرشار از فیبر است، حاوی مواد شیمیایی سوربیتول و ایزاتین است که به حفظ حرکات منظم روده و سیستم سالم کمک می کند.
سوربیتول یک ملین طبیعی است که به جذب آب و القای حرکات روده کمک می کند و در نتیجه یبوست را برطرف می کند، در نتیجه، آب آلو و آلو از کمک های گوارشی محبوب هستند.