18 بهترین نوع گیاه نعناع

1. نعناع فلفلی

نام گیاه شناسی: منتا × پیپریتا

نعناع رایحه ای شیرین با طعمی خنک دارد. برگ های آن به دلیل چاشنی کردن بسیار معروف است و گل های خشک آن در طعم دادن به آب نبات، دسر، نوشیدنی و سالاد کاربرد دارد.

هرآنچه باید درباره خواص نعناع بدانید !

2. نعناع شکلاتی

نام گیاه شناسی: نعناع شکلاتی × پیپریتا

همانطور که از نامش پیداست، نعناع شکلاتی طعم و عطر شکلاتی دارد. رایحه شکلاتی نعنایی آن در شیک ها و دسرها به خوبی می آید. این گیاه همچنین در تابستان گل های اسطوخودوس را شکوفا می کند. این یکی از بهترین انواع نعناع است که می توانید پرورش دهید!

3. نعناع

نام گیاه شناسی: Mentha spicata

نعناع برگ های باریک و سبز رنگ با رایحه ای مطبوع تولید می کند. در انواع غذاها و کوکتل ها محبوب است. نعناع همچنین دارای سنبله ای از گلهای یاسی، صورتی یا سفید است.

4. ضرابخانه پنی رویال

نام گیاه شناسی: منتا پولگیوم

نعناع Pennyroyal دارای برگهای ریز، ظریف و سبز است و همچنین دارای شکوفه های آبی کم رنگ تا اسطوخودوس است. پس از خرد شدن، این برگ‌ها رایحه نعنایی شبیه به نعناع منتشر می‌کنند.

5. نعناع کورسی

نام گیاه شناسی: Mentha requienii

برگ های نعناع کورسی گرد و ریز هستند که یادآور آویشن هستند. از طعم و عطر شدید نعنایی آن در تهیه لیکوری به نام کرم د منته استفاده می شود.

6. نعناع آبی

نام گیاه شناسی: Mentha aquatica

نعناع آبی برگ های سبز تیره، بیضی شکل و معطر با رگه های بنفش تولید می کند. این گونه نعناع در آبراهه های کم عمق رشد می کند. از برگ ها برای مومیایی کردن و سایر اهداف آشپزی استفاده می شود.

7. نعناع سیب

نام گیاه شناسی: Mentha suaveolens

نعناع سیب دارای برگ های سبز روشن و بیضی شکل است و همچنین دارای شکوفه های سفید تا صورتی روشن است. ترکیبی عالی از طعم میوه ای و نعناع است که به خوبی در چای، سالاد و بستنی می آید.

8. نعناع وحشی آمریکایی

نام گیاه شناسی: Mentha canadensis

این نعناع را می توان به صورت خام مصرف کرد یا حتی می توان آن را با دستور العمل های دیگر پخت. این نوع نعناع که بومی کانادا و آمریکاست، به خوبی در ژله، آب نبات و چای استفاده می شود.

9. نعناع موهیتو

نام گیاه شناسی: منتا × ویلوسا

همانطور که از نام آن پیداست، این نوع نعناع یک افزودنی ضروری به موهیتو کوکتل است. شاخه های با طراوت برگ دارای طعم ملایم با رایحه ای مطبوع است که در سالادها و چای ها به خوبی می آید.

10. نعنا مارگاریتا

نام گیاه شناسی: منتا “مارگاریتا”

نعناع مارگاریتا دارای برگ هایی با رایحه آهک است. این یک گونه ترکیبی نعناع است که نسبت به سایر نعناع ها تهاجمی کمتری دارد. همانطور که از نام آن پیداست، طعم لیمویی آن به خوبی با مارگاریتا می آید!

11. نعناع موز

نام گیاه شناسی: Mentha arvensis “Banana”

نعناع موز بر روی ساقه های باریک برگ های بیضی تا نیزه ای شکل دارد. برگ های آن طعمی شبیه به موز دارد و در چای های سرد و گرم، نوشیدنی ها، بستنی ها و کلوچه ها به خوبی استفاده می شود.

12. نعناع اسطوخودوس

نام گیاه شناسی: Mentha piperita ‘Lavendula’

همانطور که از نام آن پیداست، برگ های این واریته دارای سایه بنفش بوده و عمدتاً برای اهداف زینتی استفاده می شود. شاخه های آن به سالاد، پاستا یا سوپ نیز اضافه می شود.

27 خاصیت و خواص درمانی نعناع (معجزه ای طبیعت) – لیموتاپ

13. نعناع باریک

گرده افشان شمال شرقی
نام گیاه شناسی: Mentha diemenica

این نعناع کوتوله بومی استرالیا است و به ارتفاع 4-6 اینچ می رسد. نعناع باریک با انواع دیگر نعناع ها متفاوت به نظر می رسد و در تابستان گل های سفید می روید که منبع خوبی از شهد برای زنبورها و پروانه ها هستند.

14. ضرابخانه مصری

نام گیاه شناسی: Mentha niliaca

این نعناع آشپزی عطری شبیه به سیب دارد، اما طعم آن کمی ملایم تر از نعناع فلفلی است. به خوبی با غذاها و چای های خوش طعم می آید.

15. سکنجبین

نام گیاه شناسی: Mentha longifolia

این گیاه به نام نعناع نقره ای نیز شناخته می شود، ارتفاع آن تا 3-4 فوت می رسد و گل های صورتی یا یاسی دارد. این نعناع کلوخه ساز خواص دارویی دارد.

16. نعناع توت فرنگی

نام گیاه شناسی: Mentha spicata subsp. سیتراتا “توت فرنگی”

همانطور که از نامش پیداست رایحه ای نعنایی و میوه ای مانند توت فرنگی دارد. می توانید آن را به سالاد میوه، دسر و چای سرد اضافه کنید تا طعم میوه ای داشته باشد.

17. نعناع گریپ فروت

نام گیاهی: Mentha x piperita “گریپ فروت”

برگ های آن رایحه نعنایی و انگور مانند را منتشر می کنند. نعناع گریپ فروت به خوبی با دسرهای میوه ای می آید. این یکی از بهترین انواع نعناع است که می توانید پرورش دهید، به لطف رایحه مست کننده مرکبات-نعناع.

18. نعناع زنجبیل

نام گیاه شناسی: Mentha x gracilis

نعناع زنجبیل یا نعناع ویتنامی برای طعم دادن به غذاهای مرغ استفاده می شود. عطری شبیه نعناع با طعمی میوه ای شبیه زنجبیل دارد.

 

بذر نعناع سیب - نازبو | پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه و لوازم وابسته