در حقیقت خلال سیب زمینی نوبر سبز زمانی بهترین هستند که بلافاصله سرو شوند.
نحوه نگهداری: اگر باقیمانده آن باقی مانده است، آنها را در ظرف در بسته به مدت 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.
نحوه گرم کردن مجدد:
گوه ها را روی یک ورقه پخت قرار دهید. در فر با دمای 300 درجه فارنهایت به مدت 10-15 دقیقه یا در یک ماهیتابه خشک روی حرارت ملایم به مدت 5-10 دقیقه گرم کنید.
منجمد کردن قاچهای سیبزمینی را توصیه نمیکنم، زیرا سیبزمینیها معمولاً وقتی آب میشوند بافتی لطیف دارند.
کره را عوض کنید و به جای آن از روغن زیتون استفاده کنید. قاچ های سیب زمینی طعم متفاوتی خواهند داشت، اما همچنان خوب خواهند بود.
برای خانواده کوچکتر آشپزی می کنید؟ مواد را نصف کنید و فقط 3 عدد سیب زمینی آماده کنید. حتی می توانید دستور غذا را به یک سوم تقسیم کنید و 2 عدد سیب زمینی را بپزید.
قاچهای سیبزمینی سرخکن با هوا: اگر میخواهید از سرخکن هوا برای پختن قاچهای سیبزمینی (به جای فر) استفاده کنید، احتمالاً باید آنها را به صورت دستهای بپزید.
نمیخواهید سبد را در سرخکن هوا شلوغ کنید، بنابراین مطمئن شوید که سیبزمینیها پهن شده و در هر دسته فضای زیادی وجود دارد. سرخ کن هوا را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
قاچ های سیب زمینی را به مدت 10 دقیقه بپزید، سپس آنها را برگردانید و 5 دقیقه دیگر بپزید (یا تا زمانی که سیب زمینی ها از بیرون به خوبی قهوه ای و از داخل نرم شوند).
من از یک قوطی خوب پنیر پارمزان رنده شده استفاده می کنم مانند این. نیازی نیست با پارمسان تازه رنده شده سر و کار داشته باشید. بافت پودر مانند نسخه کنسرو شده برای این دستور عالی است!
قاچ های سیب زمینی را تکان دهید و بپزید: برای تمیز کردن کمتر، سیب زمینی ها را در یک کیسه بزرگ Ziploc قرار دهید، کره را اضافه کنید، کیسه را ببندید و تکان دهید تا سیب زمینی ها آغشته شوند.
چاشنی ها را به کیسه اضافه کنید، دوباره تکان دهید و سپس سیب زمینی های چاشنی شده را روی ورقه های پخت بریزید.