دو نوع اصلی قابلمه سس مانند قابلمه چدن بوش وجود دارد. آنهایی که در دو طرف دسته دارند و آنهایی که یک دسته بلند دارند. در اینجا نمونه هایی وجود دارد.
قابلمه سس دو دسته از نظر فنی تنها نوع قابلمه سس است. دومین موردی که در زیر توضیح دادم از نظر فنی یک قابلمه است، اما اغلب به آن قابلمه سس نیز می گویند.
قابلمه سس تک دسته به عنوان تابه نیز نامیده می شود.
فر هلندی (به گزینه های فر هلندی در اینجا مراجعه کنید) یک قابلمه بزرگ چدنی است که می توان آن را روی اجاق گاز استفاده کرد یا در فر قرار داد.
برای پخت غذاهای گوشتی بزرگ که به حرارت زیادی نیاز دارند فوق العاده است.
از دیگر غذاها می توان به سوپ، خورش، کباب کردن، سرخ کردنی، کاسرول و حتی پخت نان اشاره کرد.
از برخی جهات، احتمالاً می توانید از پختن بیشتر غذاها با اجاق هلندی خلاص شوید. FYI، اجاق هلندی با پوشش لعابی، فر فرانسوی نیز نامیده می شود.
استاک یا قابلمه سوپ دیگ بزرگ و عمیقی برای تهیه مقادیر زیادی سوپ، آبگوشت یا خورش است. ما یک گلدان بزرگ داریم که همسرم همیشه از آن استفاده می کند.
هر بار که ما یک بوقلمون یا مرغ را تمام می کنیم، سوپ های باورنکردنی درست می کند که از آنها سوپ های شگفت انگیز درست می کند.
اگر از چنین قابلمه ای استفاده می کنید، در نهایت می توانید غذاهای سالم و خوشمزه ای داشته باشید.
دیگ بخار بخاری به دیگهایی گفته میشود که دارای صفحهای فلزی هستند که در بالای قسمت پایینی آن قرار میگیرند.
آب را کف آن قرار میدهید و بخار هر چیزی را که در ظرف بخار قرار میدهید میپزد. این برای بخارپز کردن سبزیجات عالی است.
کلم بروکلی بخارپز شده به این روش یکی از موارد مورد علاقه من است.