برای از بین بردن یا حداقل به حداقل رساندن رشد کپک ها و باکتری ها در غذا و جلوگیری از ورود میکروب ها به مواد غذایی ذخیره شده، همیشه مواد غذایی را در ظروف پلاستیکی درب دار نگهداری کنید.
غذاهای خشک مانند حبوبات، مانند آنهایی که در ظروف دربسته نگهداری می شوند، اجازه نمی دهند رطوبت وارد وعده غذایی آنها شود.
این چهارمین مزیت ظروف غذا است: استفاده از آنها آسان است.
حمل غذا در یک جعبه ناهار یا یک سینی غذای یکبار مصرف با درب همیشه آسان است. این کار علاوه بر جلوگیری از ریختن، از بروز هرگونه آلودگی نیز جلوگیری می کند.
این پنجمین مزیت نگهداری غذا در ظروف است: غذا خوردن را سادهتر میکند.
ناگفته نماند که مصرف مستقیم غذا از ظرف مناسب ترین گزینه است، سینی های غذا با درب هایی مانند جعبه های ناهار و سینی های غذای یکبار مصرف، انتخاب های ایده آلی برای ظروف بدون هوا هستند.
ظروف غذا همیشه ایده خوبی هستند. ظروف غذا معمولا ایده خوبی هستند.
هنگام رفتن به پیک نیک یا مسافرت، همیشه ایده خوبی است که ظروف غذا مانند سینی های یکبار مصرف را با درب، لیوان های نوشیدنی و بشقاب های کاغذی بسته بندی کنید.
دومین مزیت ظروف غذا این است که به راحتی در یخچال نگهداری می شوند
حتی در حالی که یخچال نقش مهمی در نگهداری غذا و نگهداری غذاهای نیمه پخته ایفا می کند، مهم ترین جنبه نوع ظرفی است که برای نگهداری غذا انتخاب می کنید.
ماندگاری طولانی، آب بندی آسان و عدم شکستن آسان در دمای پایین تنها تعدادی از ویژگی هایی است که در ظروف مختلف موجود خواهید یافت.
با توجه به گستردگی ظروف موجود، می توان نوع و سایز ظروف را که مناسب ترین نیاز شماست انتخاب کرد.