برای جلوگیری از فشار خون بالا، کارشناسان توصیه می کنند که مصرف سدیم یا نمک اضافه شده در نخود سفید آبگوشتی را محدود کرده و دریافت پتاسیم را افزایش دهید، پتاسیم می تواند با حذف سدیم از بدن به کاهش فشار خون کمک کند.
دستورالعمل های فعلی منبع معتبر توصیه می کند که بزرگسالان حداقل 4700 میلی گرم (میلی گرم) پتاسیم در روز مصرف کنند.
یک فنجان نخود با وزن 164 گرم، 477 میلی گرم منبع مطمئن پتاسیم را فراهم می کند.
افرادی که از نخود کنسرو شده استفاده می کنند باید میزان سدیم اضافه شده آنها را بررسی کنند. پختن با نخود خشک یا آنهایی که سدیم کمتری دارند می تواند به محدود کردن مقدار نمک در وعده غذایی کمک کند.
یک منبع معتبر در سال 2020 به این نتیجه رسید که کاهش مصرف سدیم می تواند فشار خون را در افراد مبتلا به فشار خون بالا یا فشار خون بالا و افراد فاقد آن کاهش دهد.
بزرگسالان باید سدیم مصرفی خود را کمتر از 2300 میلی گرم در روز نگه دارند، در حالی که افراد بالای 51 سال و افرادی که عوامل خطر بیماری قلبی عروقی دارند باید کمتر از 1500 میلی گرم در روز مصرف کنند.
فیبر، پتاسیم، ویتامین های گروه B، آهن، منیزیم و سلنیوم موجود در نخود همگی از سلامت قلب حمایت می کنند.
فیبر با کاهش سطح کلسترول در خون به کاهش خطر بیماری قلبی کمک می کند. نخود فاقد کلسترول است.
بر اساس یک منبع معتبر در سال 2016، رژیم غذایی غنی از حبوبات مانند نخود می تواند به کاهش کلسترول LDL کمک کند، که می تواند برای سلامت قلب مفید باشد.
رادیکال های آزاد مواد سمی هستند که در نتیجه متابولیسم و سایر عوامل در بدن تجمع می یابند. با تجمع این سموم، می توانند به سلول ها آسیب برسانند و منجر به انواع مشکلات سلامتی از جمله سرطان شوند.
سلنیوم و بتاکاروتن موجود در نخود به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند که به بدن در حذف رادیکال های آزاد کمک می کند.
یک فنجان نخود حاوی 6.1 میکروگرم منبع معتبر (mcg) سلنیوم است، منبع معتبر دفتر مکمل های غذایی (ODS) توصیه می کند که بزرگسالان 55 میکروگرم سلنیوم در روز مصرف کنند.
همچنین اشاره می کند که فعالیت آنتی اکسیدانی سلنیوم ممکن است به محافظت از بدن در برابر سرطان کمک کند.