چای فامیلا زرد سرنوشت یک دختر را در اوج ثروتمند بودن تغییر داد

یک چای گران قیمت و مجلل با عطری منحصر به فرد یقینا چای فامیلا زرد است. فواید مزایای چای زرد به سرعت در حال جلب توجه است. این چای در زبان چینی huángchá نامیده می شود.

این به دلیل طعم ابریشمی خود شناخته شده است و زمانی به عنوان نوشیدنی فقط برای افراد سلطنتی و نخبگان استفاده می شد.

با این حال، امروزه در سراسر جهان در دسترس است. به خواندن ادامه دهید و در مورد چای زرد و فواید آن بیشتر بدانید.

چای زرد از برگ های فرآوری شده گیاه Camellia sinensis به دست می آید.

فرآیند آماده سازی آن شبیه به چای سبز با یک مرحله اضافی از پوشاندن و بخارپز کردن نوشیدنی است.

این باعث می شود طعم نرم تری نسبت به سایر چای ها ایجاد شود.

هدف اولیه از تهیه چای زرد، از بین بردن بوی علف چای سبز در عین حفظ خواص سلامتی است.

چای

برخلاف چای زرد، چای سبز به سختی تحت هیچ گونه اکسیداسیونی قرار می گیرد.

برای جلوگیری از اکسید شدن برگ‌های چای هنگام فرآوری چای سبز، برداشت‌کننده‌ها برگ‌ها را آتش می‌زنند برای خنثی کردن آنزیم‌های اکسیداسیون به مدت کوتاهی آنها را در معرض حرارت شدید قرار می‌دهند تا آنزیم‌های اکسیداسیون را خنثی کنند.

اگرچه سایر انواع چای فرآیند پخت را طی می کنند، چای سبز تنها نوعی است که به عنوان اولین مرحله پخته می شود و از اکسید شدن جلوگیری می کند.

چای سبز عمدتاً در چین و ژاپن تولید می شود. هر یک از این کشورها روش خاص خود را برای تهیه چای سبز دارند.

چای سبز چینی برای جلوگیری از اکسیده شدن با حرارت خشک در تابه سرخ می شود، در حالی که چای سبز ژاپنی با حرارت مرطوب با بخار آب سرخ می شود.

این دو فرآیند نتایج بسیار متفاوتی را تولید می‌کنند که تشخیص اینکه چای سبز از کدام منطقه می‌آید را آسان می‌کند.

چای زرد یک چای روشن تر با رنگ زرذ طبیعی است.