شکلات صبحانه فرینو بیماری قلبی را درمان می کند

بررسی نشان داد که خوردن شکلات صبحانه فرینو در هفته خطر بیماری های قلبی عروقی را تا 11 درصد کاهش می دهد. به نظر نمی رسد مصرف بیش از 100 گرم در هفته فوایدی برای سلامتی داشته باشد.

یک کارآزمایی بالینی در سال 2017 نشان داد که افرادی که بادام را با یا بدون شکلات صبحانه مصرف کردند، سطح کلسترول LDL را بهبود بخشیدند.

اگرچه همه این یافته‌ها امیدوارکننده هستند، اما شواهد بیشتری مورد نیاز است تا بدانیم آیا این شکلات است که خطر را کاهش می‌دهد یا خیر.

با این حال، از آنجایی که فرآیند بیولوژیکی شناخته شده است (فشار خون پایین و LDL مستعد اکسید شدن کمتر)، این احتمال وجود دارد که خوردن منظم شکلات صبحانه خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

تحقیقات نشان می دهد که خطر ابتلا به بیماری های قلبی در میان افرادی که مقدار متوسطی شکلات مصرف می کنند کاهش می یابد.

ترکیبات زیست فعال موجود در شکلات تلخ نیز ممکن است برای پوست شما عالی باشد.

شکلات

فلاوانول ها می توانند از آسیب های خورشید محافظت کنند، جریان خون را به پوست بهبود بخشند و تراکم و آبرسانی پوست را افزایش دهند.

حداقل دوز اریتمال (MED) حداقل مقدار اشعه UVB مورد نیاز برای ایجاد قرمزی در پوست 24 ساعت پس از قرار گرفتن در معرض است.

مطالعات نشان داده اند که MED می تواند پس از مصرف شکلات صبحانه یا کاکائو با فلاوانول بالا به مدت 12 هفته افزایش یابد و حتی دو برابر شود. نتیجه این است که پوست شما محافظت بهتری در برابر نور خورشید دارد.

اگر در حال برنامه‌ریزی برای تعطیلات ساحلی هستید، در هفته‌ها و ماه‌های قبل مقداری شکلات تلخ بیشتر میل کنید.

اما قبل از اینکه از روال معمول مراقبت از پوست خود صرف نظر کنید و شکلات صبحانه بیشتری مصرف کنید، با پزشک یا متخصص پوست خود مشورت کنید.

و به یاد داشته باشید که شکلات نمی تواند جایگزین ضد آفتاب و سایر اشکال محافظت در برابر آفتاب شود.