اگر در حال برنامه ریزی یک مهمانی شام در خانه هستید یا رویدادی دارید که در آن ظروف سفالی استخدام می کنید یا از ظروف یکبار مصرف کاغذی استفاده می کنید، باید مطمئن شوید که میزهای شما به درستی چیده شده و چیده شده اند.
پایه میز سفره هایی مانند سفره قلمکار اعلا است این ممکن است یک رومیزی کتانی، رومیزی کاغذی یا رول ضیافت باشد.
اطمینان حاصل کنید که پارچه تا حد امکان بدون چروک باشد. در صورت لزوم، سفره را در حالی که روی میز در جای خود قرار دارد، با حرارت ملایم اتو کنید، اما مراقب باشید که میز رومیزی چوبی نباشد تا آسیبی وارد شود.
حالا که پایه دارید باید کارد و چنگال و لیوان ها را روی میز قرار دهید.
روش سنتی چیدن میز ساده است، شما به تمام کارد و چنگال های مورد نیاز برای هر دوره نیاز دارید و نکته این است که به یاد داشته باشید که به استثنای کارد و چنگال دسر و چاقوی بشقاب کناری، همه کارد و چنگال های دیگر در کنار جایی که بشقاب شام قرار می گیرد، یعنی هر طرف فضا قرار می گیرد.
در مرکز تنظیم مکان، بنابراین چه یک وعده قبل از دسر میل کنید چه چهار غذا، همه کارد و چنگال ها در یک مکان روی میز هستند.
کارد و چنگال به ترتیب استفاده با چنگال ها در سمت چپ و سایر کارد و چنگال ها در سمت راست قرار می گیرند و کارد و چنگال ابتدا در سمت بیرونی قرار می گیرد.
به عنوان مثال، اگر غذای اول سوپ است، پس غذای ماهی وجود دارد و سپس غذای اصلی، کارد و چنگال یک قاشق سوپ در سمت راست، یک چاقوی ماهی در کنار این و چاقوی غذای اصلی در کنار این، روی داخل. در سمت چپ چنگال ماهی و سپس چنگال غذای اصلی در سمت چپ داخل خواهد بود.
کارد و چنگال دسر باید متناسب با دسر باشد و ممکن است یک قاشق و چنگال ساده یا یک قاشق چای خوری باشد.
غذا معمولاً در کاسه یا بشقاب مناسب تحویل داده می شود، اگرچه ممکن است بخواهید در هر میز غذا را در بشقاب سرو کنید تا مهمانان بتوانند مقدار و چه چیزی را انتخاب کنند.